top of page

 ποιοι είμαστε 

εσωτερική σκάλα

Στο ETSIDESIGN interior architecture είμαστε αρχιτέκτονες και διακοσμητές εσωτερικών χώρων με πείρα, γνώση και στόχο την καλύτερη δυνατή διαβίωση του ανθρώπου στο χώρο. Το αποτέλεσμα κάθε έργου μας είναι ένα μοναδικό σχέδιο, που παραμένει διαχρονικό, ανεξαρτήτως  προϋπολογισμού.

Είμαστε εδώ για να μετατρέψουμε τον προσωπικό σας χώρο και κάθε χώρο που διαθέτετε, οπουδήποτε στην Ελλάδα, σε ένα εμπορεύσιμο περιουσιακό στοιχείο στην Airbnb ή σε παρόμοιες πλατφόρμες.

Δημιουργούμε μοναδικούς χώρους, βασισμένους στις προσωπικές σας ανάγκες ενώ διαθέτουμε μια απόλυτα αξιόπιστη υπηρεσία με το κλειδί στο χέρι.
Συνεργαζόμαστε με τους καλύτερους τεχνίτες και μπορούμε να εγγυηθούμε ένα ποιοτικό αποτέλεσμα κατασκευής.
Η τεχνογνωσία μας ενισχύει την ιδιοκτησία σας και αυξάνει  τόσο την πραγματική όσο και την εμπορική της αξία.

 υπηρεσίες 

FK2HOME (3)_edited.png
  • Συνάντηση γνωριμίας και εκτίμησης του έργου, πάντα βάσει του δικού σας προϋπολογισμού 

  • Συμβουλές διακόσμησης στον χώρο σας αναμορφώνοντάς τον και με δικά σας αντικείμενα

  • Ανακαίνιση μιας ημέρας: Επίσκεψη στο χώρο - προτάσεις αλλαγών, προτάσεις χρωματισμών - styling - έρευνα αγοράς -εφαρμογή μελέτης με επίβλεψη συνεργείων

  • styling παιδικού δωματίου

  • Συστήματα σκίασης - κουρτίνες και λευκά είδη για το υπνοδωμάτιο, το μπάνιο και το σκάφος στα μέτρα σας

  • Αξεσουάρ & Styling

  • Μελέτη φωτισμού - φωτιστικά

  • Ανακαίνιση - Μερική - Ολική - Επισκευές

  • Μελέτη και κατασκευή - παράδοση με το κλειδί στο χέρι - από το γκρέμισμα στο κουταλάκι

  • Επαγγελματική φωτογράφιση

Ελένη Τσιριγώτη  - Αρχιτέκτων Ε.Μ.Π.


Συνεργάζεται με την διακοσμήτρια Θάλεια Νιτσόλα απο το 2011 στο ETSIDESIGN, ως υπεύθυνη σχεδιασμού και κατασκευής.
Συνεργάζεται με τον αρχιτέκτονα Ι. Ρήγο από το 1989 σε μελέτες και κατασκευές ιδιωτικών έργων.


Από το 2000-2007  ως  διευθύντρια του Ελληνικού Ινστιτούτου Αρχιτεκτονικής ήταν υπεύθυνη για την οργάνωση και παραγωγή  53 εκδηλώσεων που πραγματοποιήθηκαν στο Μουσείο Μπενάκη, στο  Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών, στην Τεχνόπολη στο Γκάζι καθώς και σε εκθεσιακούς χώρους στην Ρώμη, στην Κωνσταντινούπολη, στην Άγκυρα και στο Τόκιο.


Από το1990 μέχρι το1994 οργάνωσε και στελέχωσε εξ ολοκλήρου τα νεοσυσταθέντα τμήματα γραφιστικής, διακόσμησης και συντήρησης έργων τέχνης στις σχολές Δέλτα και Πλάκα αντίστοιχα, ενώ από το 1995 μέχρι το1999 δίδαξε στην Α.Κ.Τ.Ο. αρχιτεκτονική  σύνθεση σε συνεργασία με τους αρχιτέκτονες Πάνο Κόκκορη και Μαρίνο Σορίλο.
Από το 1985 μέχρι το1989 εργάστηκε στα αρχιτεκτονικά γραφεία των   Crispin Osborne& Partners ,Κ. Κουρεμενος – Ι.Ρήγος - Ν. Χιωτακης, Δ.Κατζουράκης και Κ. Κάγιερ.


Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1962. Σπούδασε αρχιτεκτονική στην Architectural Association  School of Architecture London και στην Σχολή Αρχιτεκτόνων του Ε.Μ.Π. από όπου και αποφοίτησε το 1989.

Ελένη Τσιριγώτη

Θάλεια Νιτσόλα - Διακοσμήτρια  A.T.O.D.

Είναι ιδιοκτήτρια του καταστήματος Whitelinen και συνεργάζεται με την αρχιτέκτονα Ελένη Τσιριγώτη στο Etsidesign.

Εξειδικεύεται στον χώρο του επίπλου,ταπετσαρίας και κουρτινών.Ιδρυσε την εταιρεία λευκών ειδών Bedwall και ήταν υπεύθυνη για τον σχεδιασμό προιόντων, εκθεσιακών περιπτέρων,καταστημάτων και χονδρικής πώλησης.

Σπούδασε διακόσμηση και αρχιτεκτονική εσωτερικών χώρων στην σχολή Δοξιάδη και διοίκηση επιχειρήσεων στο Κολλέγιο Αθηνών. Γεννήθηκε στην Αθήνα

Θάλεια Νιτσόλα
bottom of page